susu

5

Bucataras
senzational

bucuresti

Bucataras din 31.08.2009

RETETE505
PRIETENI49
Articole

Uite ce mi-am achiziționat din Jumbo pentru masa de Paste

In Cu de toate, la: 1 Mai 2016

Ghimbir cu miere si lamaie

In Bauturi, la: 22 Mar 2016

2 lamai 200 gr ghimbir proaspat miere Spalam lamaile intr-o solutie de apa cu bicarbonat de sodiu. Curatam ghimbirul si-l decojim. Taiem lamaia felii cu tot cu coaja iar o parte din ghimbir o dam prin razatoarea mica si restul o taiem cubulete. Asezam in borcane sterilizate cate un rand de...

Maioneza perfecta

In Cu de toate, la: 23 Oct 2013

Maioneza perfecta fara sa se taie : toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei, scoase cu vreo 5 ore de la frigider (ouale, mustarul, lamaia) sau chiar de seara. Galbenusurile se separa de albus cu ajutorul palmei, degetelor, ca sa nu ramana pic de albus. Se pune intr-un...

Congelarea

In Cu de toate, la: 23 Oct 2013

De congelat se poate congela aproape orice de la painea proaspata care stim sigur ca nu se va manca daca este prea multa pana la mancare gatita, fructe si legume. E mare pacat sa aruncam mancarea cu atat mai mult painea asa ca pun intr-o punguta de sandwichuri cateva felii cat ne trebuie la o...

Tipsuri pentru conserve

In Cu de toate, la: 23 Oct 2013

Tipsuri pentru conserve: -eu nu folosesc niciodata conservant, doar lamaie -secretul este ca borcanele sa fie foarte bine spalate de orice urma de grasime, eu le pun la inmuiat cateva ore in apa fierbinte cu detergent dupa care le clatesc bine, oparesc borcanele si capacele pe margine cu...

Vand masina de inghetata delonghi, nou nouta

In Cu de toate, la: 10 Apr 2013

Vand masina de inghetata DeLonghi IC 8500, la jumatate de pret fata de magazin, vezi produs aici: http://www.delonghi-store.ro/electrocasnice-bucatarie/aparate-de-inghetata/Aparat-de-Inghetata-DeLonghi-IC-8500-74.html. Nu am folosit-o niciodata, este noua si  ambalata in cutie exact asa cum...

Remedii pentru prevenirea si tratarea caderii parului si nu numai

In Bucataras eFeminin, la: 22 Feb 2013

Masca regeneranta: 1) Amestec din : 2 galbenusuri, 1 lingura miere, cateva picaturi tinctura propolis, picaturi vitamina A uleioasa, picaturi tinctura urzica, 1 lingura otet mere si miere de albine, 1 lingura ulei ricin. Amestecul se intinde bine la radacina si restul pe lungimea firului...

Masti pentru ten gras

In Bucataras eFeminin, la: 22 Feb 2013

1) Argila aplicata pe fata demachiata. Se amesteca argila cu apa plata intr-un pahar amestecand cu degetul sau lingurita de lemn. Se lasa pana se usuca bine si crapa dupa care se curata cu apa. 2) Rosii, castravete pentru tenul gras. 3) Zat de cafea cu banana pasata pentru...

Finutul nostru irlandez Tudor Andrei

In Bucataras hai hui, la: 23 Oct 2012

Pe 29 decembrie il voi boteza pe frezatul asta dragut, sunt nerabdatoare si m-am pregatit temeinic de luni de zile astfel incat sa iasa totul perfect, sper sa fie asa

Traseu de munte in anul acesta

In Bucataras hai hui, la: 17 Sep 2012

A fost minunat, am parcurs traseul facut de mine dupa agenda si ne-am cazat cate 2-3 zile in locurile pe care le-am dorit, am avut noroc sa gasim liber. am sa scriu impresii despre fiecare loc in parte pe blogul meu dar mai tarziu caci acum nu am timpul necesar asadar puteti gasi mai multe poze...

Afisate 1 - 10 din 27 articole    

Postari recente

publicat la 22.04.2021

Desert tort de morcovi

publicat la 22.04.2021

Creveti in sos rosu

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Marea ta dilema de azi o constituie imposibilitatea de a sterge toate petele de pe gresie. in final, o sa declari enervat/a ca petele simetrice pe care le freci sunt pe partea cealalta, fara a mai lua in considerare faptul ca majoritatea placilor au model.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]