simsim82

1

Bucataras
incepator

Panciu-Romania

Bucataras din 14.02.2014

RETETE34
PRIETENI130
Retete / Aperitive / Garnituri

Colac umplut

In Aperitive / Garnituri la 6 Mar 2014

Se cerne faina intr-un bol, se face o gropita in centru si se adauga drojdia, zaharul si jumatate din cantitatea de apa si se amesteca putin. Se lasa 10-15 minute sa creasca, apoi se adauga untul topit si restul de apa. Se framanta pana se amesteca toate ingedientele ,apoi se adauga sarea si...

Tortilla de patatas

In Aperitive / Garnituri la 25 Feb 2014

Se curata cartofii si ceapa si se taie rondele. Se rastoarna intr-o tigaie in care am incins cca 100 ml ulei, se sareaza si se lasa la prajit, la foc mic, amestecand din cand in cand si sfaramand cartofii Cand cartofii s-au inmuiat, se ia tigaia de pe foc. Ouale se bat cu putina sare, apoi...

Aperitiv cu sunca presata si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 20 Feb 2014

    Se asaza o felie de sunca, peste ea o felie de cascaval si altenati astfel cu 5-6 felii din fiecare ingredient. Se taie marginile ''imperfecte'' si apoi se taie in 4 ''patratele''.  Infigeti o scobitoare in centru fiecarui patratel si o maslina, pentru decor si...

Briose cu bacon si parmezan

In Aperitive / Garnituri la 20 Feb 2014

Se prajeste bacon-ul in propria grasime,apoi se adauga ceapa tocata si se lasa la foc mic pana incepe sa se rumeneasca ceapa. Intr-un castron punem toate ingredientele ''uscate'' si in altul toate ingredientele '' umede" amestecandu-le bine,apoi se unesc cele doua tipuri de ingrediente...

Aperitiv cu oua la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 18 Feb 2014

Se framanta un aluat nelipicios din faina, apa, ulei si sare. Se intinde o foaie din aluat si se decupeaza forme rotunde cu care se tapeteaza formele pentru briose (sau forme de savarine, daca aveti...). Se umplu cu branza/cascaval si salam taiat cubulete, iar deasupra se sparge un ou (atentie,...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 25.04.2014

Turta dulce cu nuci

publicat la 23.04.2014

Palmieri

publicat la 04.04.2014

Tort Raffaello

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]