Zmeura cu alcool

de ianculubita in Bauturi, 27 Iun 2011 | 7336 vizualizari

COMENTARII (18)

gaby_duceag 1

27.06.2011, 10:10

Ioooi, ce mai facea tata cand eram acasa

lilik 1

27.06.2011, 10:33

gaby_duceag 1

27.06.2011, 10:45

lilik, be' cu mine

lilik 1

27.06.2011, 10:49

Hai sa bem atunci una mica hac

Rocsi 1

27.06.2011, 11:00

zmeurata...mama ce aromata si buna..nu sunt consumatoare de alcool dar as vrea sa gust putin sincer

deyutzky 1

27.06.2011, 11:03

monike 1

27.06.2011, 11:32

RuxyRux 1

27.06.2011, 11:40

Mmmmm zmeurata...grozava!!!!!! Si ce parfum

MotanLaOale 1

27.06.2011, 11:52

daca vreei sa aiba doar gust si miros de zmeura trebuie facuta numai cu alcool. Tuica oricat de buna este are gustul si mirosul ei care se combina cu zmeura

ianculubita 1

27.06.2011, 15:21

Motanel,am inregistrat sfatul;dar daca tot am tuica foarte tare,fiarta de 2ori si fara miros,..

MotanLaOale 1

27.06.2011, 16:11

La mine aia se cheama palinca si este altceva decat tuica ....iar daca este de fructe (mere, pere) este si mai buna pentru asa ceva

adry88 1

28.06.2011, 15:37

geea 1

28.06.2011, 18:44

medicament

geea 1

28.06.2011, 18:45

cati 1

01.07.2011, 11:07

bun cu tuica de casa

Lau 1

02.07.2011, 22:29

bun

divainbucatarie 1

08.07.2011, 11:10

ionela2682 1

12.07.2011, 21:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara visinata