Zarzavat pentru ciorbe

de ionix in Conserve, 9 Sep 2010 | 10059 vizualizari

COMENTARII (14)

Rocsi 1

09.09.2010, 17:53

bravo gospodina mamei..uite de asta te-ai maritat k a stiut el barbatul tau ce are acasa

silvi0ara 1

09.09.2010, 19:36

Ce fata harnica,strange ca furnica pentru iarna.

Miha 1

09.09.2010, 19:38

Bravo fata! Esti tare harnicuta!

nadina73 1

10.09.2010, 01:09

gospodina nu gluma ,la fel ca si rocsi santeti tari ce mai doar santeti neamuri ce maisuper deci

lia maria 1

10.09.2010, 09:20

Tare bun tre' sa fieharnicuta fetita

Corinuta 1

10.09.2010, 10:31

Rocsi 1

11.09.2010, 11:20

mai draga verisoara ce poza ti-ai tras la avatar

nadina73 1

11.09.2010, 11:30

rocsi rocsi ce spirit de observatie ai eu chiar nici nu am vazut poza

ionix 1

13.09.2010, 12:07

multumesc pt aprecieri... mi-ar placea sa stau sa cant ca domnu' greier dar furnica are de castigat la iarna

Sylvia 1

14.09.2010, 12:11

Excelenta reteta ta o faceam si eu in Romania, ma tenteaza sa o incerc din nou si salvez reteta ta

ionix 1

14.09.2010, 16:08

@Sylvia... in sfarsit cineva care mai face ca mine si noua ne place mult... eu pun si simplu, fara verdeata, pentru sosuri... e foaaaarte bun

Julie 1

15.09.2010, 19:34

Foarte bun! Nelipsit din camara!

ionix 1

15.09.2010, 19:46

asa-i... si nu mai ai nevoie nici de pasta de tomate

Sylvia 1

18.09.2010, 12:37

Ionix simpatica esti lasa ca o s aiti arat ce mi-a iesit, eu o sa fac cantitate f mica ca stau prost cu borcanele la cate imi trebuie mie sa pun nu imi ajung niciodata

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă la sticlă