Zarzavat

de Alexandra Burz in Conserve, 28 Ian 2014 | 9210 vizualizari

COMENTARII (23)

Lorra 1

28.01.2014, 22:34

Tare util si bun

mena29 1

28.01.2014, 22:34

Alexandra Burz 1

28.01.2014, 22:35

multumesc mult dragele mele

mihaelam90 1

28.01.2014, 22:39

Alexandra Burz 1

28.01.2014, 22:41

miha

ilinca_rox 1

28.01.2014, 22:46

bun

mihaelar63 1

28.01.2014, 22:48

La mine este nelipsita in camara pentru iarna

Alexandra Burz 1

28.01.2014, 22:51

Krystyan Trendy 1

28.01.2014, 22:52

bun bun

Ela68 1

28.01.2014, 22:52

n-am facut niciodata, pare interesant

Merisor 1

28.01.2014, 23:02

Nici eu n-am facut, pun la congelator.

Alexandra Burz 1

28.01.2014, 23:03

Ela e tare bun ...eu il folosesc foarte mult iarna

Alexandra Burz 1

28.01.2014, 23:03

La mine nu lipseste iarna din camara

Alexandra Burz 1

28.01.2014, 23:08

Merisor merita incercat

deyutzky 1

28.01.2014, 23:20

foarte bun!

MotanLaOale 1

28.01.2014, 23:22

Alexandra Burz 1

28.01.2014, 23:34

Bya Ralu 1

29.01.2014, 01:09

bun

babi5 1

29.01.2014, 07:21

- Andreea - 1

29.01.2014, 09:11

Rocsi 1

29.01.2014, 11:28

Bun acum iarna la mancaruri

Pushaa 1

29.01.2014, 13:17

Alexandra Burz 1

29.01.2014, 13:48

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zarzavat