Vitel cu legume in vas de lut

de susu in Vita, 31 Mai 2012 | 7674 vizualizari

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

31.05.2012, 13:17

Mancaruri gustoase si colorate in frumoasele tale vase de lut
Si acum visez la cele ce le ai din Bulgaria
Imi place cum iti pastrez cimbrul

bucatarimcudiana 1

31.05.2012, 13:23

bun de tot

susu 1

31.05.2012, 14:00

merci Mihaela, apropo de condimente, iubesc busuiocul si in mancare dar mai ales in ceaiuri, ii da un gust aparte, eu sunt o mare consumatoare de ceai de toate felurile si am sa fac un articol candva, busuiocul il folosesc impreuna cu menta, musetel, tei, le infuzez si aromatizez ceaiul cu lamaie si servesc cu miere

MotanLaOale 1

31.05.2012, 14:06

Lau 1

31.05.2012, 14:34

place

diaconta 1

31.05.2012, 14:46

imi place ca pui multe legume langa carne

Laly 1

31.05.2012, 17:28

Vin la masa

mamaieelena 1

31.05.2012, 18:51

deosebit

Rocsi 1

31.05.2012, 20:30

Sim0na 1

31.05.2012, 21:29

delicios!!!

Mihaela11_jo 1

01.06.2012, 09:10

Ce harnicutza ai fost saptamana asta!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept picant de vitel la cuptor