Visine in conserva pentru prajituri

de diaconta in Sirop / Compot, 1 Iul 2011 | 11859 vizualizari

COMENTARII (49)

mirela0911 1

01.07.2011, 19:45

Maine merg la cules de visine asa ca o sa am sa pun si eu pt praji favo

mihaelaM 1

01.07.2011, 19:45

nu puteai sa vii si tu cu reteta acum vreo 3 zile,ca le-am pus la congelator.Incerc si varianta ta,dar trebuie sa mai cumpar visine,sigur sunt mai bune asa

diaconta 1

01.07.2011, 19:47

Mirela Mihaela sunt foarte bune asa,de ceva ani le pun tot asa si-mi plac tare mult
Mihaela,n-am stiut ca esti mai harnica decat mine

RuxyRux 1

01.07.2011, 20:13

Doamne si ce culoare minunata!!! Exceptionala idee Dia!!!!

diaconta 1

01.07.2011, 20:16

Ruxy mii de imbratisari
de fapt e reteta mamei

marcela1979 1

01.07.2011, 20:40

excelenta

RuxyRux 1

01.07.2011, 20:56

Minunat

Rocsi 1

01.07.2011, 20:58

si mie imi place sa imi pun visine la borcane pe iarna...sper sa ajung sa pun si anul asta

Anamaria7 1

01.07.2011, 21:16

foarte tare! mai bune decat cele din comert

diaconta 1

01.07.2011, 21:25

Rocsi,cu siguranta vei reusi,sunt foarte multe anul asta,macar ca's destul de scumpe

diaconta 1

01.07.2011, 21:26

Ana,foarte simplu si imi place ca-si pastreaza foarte bine gustul pana tarziu facand ordine in camara ,am mai gasit niste borcanele din anul trecut

Rocsi 1

01.07.2011, 21:43

sincer mi se par cam scumpicele..dar si anul trecut erau scumpe dar tot am pus vreo 4 borcane de 800 gr

diaconta 1

01.07.2011, 21:45

Sunt scumpe Rocsi,dar ne gandim ca la iarna o fi si mai greu si apoi,nici nu se compara cu cele cumparate ,asa cum zice si Ana

Rocsi 1

01.07.2011, 22:01

eu n-am cumparat niciodata sincer

Rocsi 1

01.07.2011, 22:02

si normal ca daca ne punem ,ne bucuram de ele cand prajiturim la iarna

LicutaMarin 1

01.07.2011, 22:04

Nu stiam ca se pot pune asa...O idee super!

diaconta 1

01.07.2011, 22:06

Licuta,noi asa le punem de ceva vreme si se pastreaza foarte bine

Dya Daniela Andrei 1

01.07.2011, 22:25

Crista_Luca 1

01.07.2011, 22:36

nici eu nu mai auzisem de varianta asta cu aspirina ... e o idee super .. dar aspirina se pune asa deasupra intreaga ? si se pune capacul si atat ?

diaconta 1

01.07.2011, 22:39

Cristina,aspirina se va topi in timp,noi o folosim in loc de conservant.Doar atat,pare mult prea simplu,dar asa este

lilik 1

01.07.2011, 23:08

Mitinita 1

01.07.2011, 23:10

interesanta tare metoda dar oare la copii o fi voie ca ei n-au voie aspirina de abia astept sa vad ce minunatii faci la iarna

deyutzky 1

01.07.2011, 23:26

Lau 1

02.07.2011, 09:10

interesanta metoda

LUK 1

02.07.2011, 10:42

cam asa le pastreaza si mama

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Compot de visine