Vinete umplute cu carne de curcan

de Rahela Velicu in Curcan, 13 Aug 2017 | 5070 vizualizari

COMENTARII (19)

mirela0911 1

13.08.2017, 16:31

Ce deliciu!

Rahela Velicu 1

13.08.2017, 16:32

Multumesc!

RODIMUR 1

13.08.2017, 16:54

N-am făcut niciodată vinete umplute (fac foarte rar vinete, în general) dar după cum arată în poză, cred că sunt foarte bune!

- Andreea - 1

13.08.2017, 16:56

Tare bune

Rahela Velicu 1

13.08.2017, 16:58

Rodica sa stii ca sunt delicioase. Cu carne de porc sunt cam gretoase, dar cu pui sunt miunate.

Rahela Velicu 1

13.08.2017, 16:58

MotanLaOale 1

13.08.2017, 17:24

Rahela Velicu 1

13.08.2017, 17:41

madi_marin 1

13.08.2017, 18:14

ce bune!

Ina 1

13.08.2017, 19:02

Bya Ralu 1

13.08.2017, 19:35

bun bun

Rahela Velicu 1

13.08.2017, 19:58

Va multumesc!

Rahela Velicu 1

13.08.2017, 19:58

dantes 1

14.08.2017, 09:34

Bune!

Rahela Velicu 1

14.08.2017, 10:43

Rocsi 1

14.08.2017, 19:09

Gherca Daniela 1

14.08.2017, 21:34

oanapl 1

14.08.2017, 21:59

Super bune!

Rahela Velicu 1

14.08.2017, 22:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Curcan umplut