Vărzări

de Panacris in Mancaruri de post, 24 Mar 2014 | 9124 vizualizari

COMENTARII (37)

Sidy 1

25.03.2014, 08:20

Cum am vazut farfuria, a zis ca bunatatea asta , numai de la Panacris poate fi !!! Bravo

Panacris 1

25.03.2014, 08:24

Sidy Mulțumesc!

anca_rm 1

25.03.2014, 08:42

excelente...

DIANA B 1

25.03.2014, 10:09

De cand le tot pun gand rau , sper sa le vina randul

Satisfyyourcravings 1

25.03.2014, 11:01

Frumoase mai sunt!

simona72 1

25.03.2014, 11:01

Minunate! Imi plac la nebunie!!

aalliinnaa07 1

25.03.2014, 11:07

Delicioase!

Lia_ 1

25.03.2014, 16:44

am citit despre varzari in beletristica, mi-au iesit din minte si uite ca mi-ai adus aminte ... n-am stiut niciodata cum se fac exact. mi-ar placea grozav

Panacris 1

25.03.2014, 17:05

Lia

Panacris 1

25.03.2014, 17:08

Lia, recunosc că e prima oară când mănânc, de preparat nu se pune problema ! Gabi, adică soțul meu, tot pomenea ce ”poloneți” adică vărzări a mâncat în excursiile din copilărie, prin Transilvania, așa că, m-am tot documentat, de vreo 10 ani , până ce am prins curaj să probez și eu Se pare că a fost încântat de rezultat, ceea ce ptr mine e o mare mulțumire

Florentina_Cristina 1

25.03.2014, 18:28

supeeerr

Criss 1

26.03.2014, 10:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci