Varza murata in 3 ore

de anisoara in Salate, 24 Mai 2010 | 21447 vizualizari

COMENTARII (10)

Miha 1

24.05.2010, 15:10

Ina 1

24.05.2010, 15:45

super!

vero_closca 1

24.05.2010, 18:27

o sa incerc si eu,pare gustoasa!

Rocsi 1

24.05.2010, 19:04

anisoara 1

24.05.2010, 22:03

Sunt foarte curioasa, cine va prepara prima acesta varza ,sa atrageti atentie la otet- se prepara marinada numai cu otet alb de masa, varza nu se primeste acra tare- deabea... nu va mai spun nimic , astept rezultatul.....

Roxana 1

26.05.2010, 19:57

vishinelu 1

02.06.2010, 15:37

Foarte tare reteta
Am si eu o intrebare
La marinada ai zis:
# 0.5 pahar (200 ml) de apa fiarta si racita
# 0.5 pahar ulei fara miros
# 0.5 pahar de otet alb de masa - nu rosu sau roz

Asta inseamna 200 ml pentru fiecare in parte? sau doar la apa...?

Mersi frumos

Sylvia 1

02.06.2010, 16:18

Ce bine arata, eu vreau sa o testez cat de curand gasesc varza buna

Bya Ralu 1

21.07.2013, 21:11

babi5 1

21.07.2013, 22:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de cruditati