Varza cu muschiulet de porc

de Rocsi in Porc, 15 Iul 2010 | 5247 vizualizari

COMENTARII (11)

lia maria 1

15.07.2010, 15:31

daca e carne fara grasime si mai e si varza e de mine si vin cu furculitele

Corinuta 1

15.07.2010, 16:40

Bunica 1

15.07.2010, 21:07

Ce bine arata !

Rocsi 1

16.07.2010, 10:54

multumesc fetele

Bucataras Medi 1

16.07.2010, 20:17

o portie se poate?.................5 furcu..............

nadina73 1

17.07.2010, 17:03

vin si eu la o portie 5 furcu

Rocsi 1

17.07.2010, 18:29

cand mai fac se poate medi cu mare drag..te astept nadina draga

rivka 1

17.07.2010, 18:33

foarte buna varza, abia astept sa vina frigul sa fac si eu varza ca trece mai bine iarna

Rocsi 1

17.07.2010, 20:05

da e foarte buna rivka

AlinaCorina31 1

27.11.2010, 11:48

Felicitati pentru reteta! Am facut-o si eu si sotul m-a pus sa ii mai fac o portie. Multumesc!

Rocsi 1

27.11.2010, 21:03

cat ma bucur alina ca v-a placut...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza cu carne de porc