Varza clujeana

de Miha in Pui, 22 Oct 2010 | 7803 vizualizari

COMENTARII (45)

onuta 1

22.10.2010, 12:49

ce bunatate miha.

Adinacarla 1

22.10.2010, 12:51

miha gata am venit pregatita la masa
Ma primesti?

madi_marin 1

22.10.2010, 13:40

arata bine si preparatul......si castronul....ce sa mai....miha esti.....cum vreu tu.....

epurasha2bb 1

22.10.2010, 13:53

ete la miha , isi tradeaza originea! moldoveanco faci mancaruri a la cluj?

epurasha2bb 1

22.10.2010, 13:55

vad ca ai un nou fan astazi! esti bine periata! stai ca te trezeste zmeurel acus iti da vreo comanda din aia imposibila !
hai ca te pup ,ma duc sa coc vreun ozn vorba ta! ca siu eu tot patima asta o am , sa gtesc mereu proaspat si 3-4 feluri pe zi caasa e obiceiul

La Ancuta 1

22.10.2010, 14:24

asta e pentru varza. Astept savarinele sau merg cu Rocsi sa-mi cumpar?

Miha 1

22.10.2010, 15:47

Cami, da de mancat mancati in fiecare zi?
Onuta, multumesc!

Miha 1

22.10.2010, 15:48

Adina, hai...ca imediat ma asez si eu langa tine.
Madi, sunt fata sunt. Deci...iegzast.

Miha 1

22.10.2010, 15:50

Epu...da' ce fata? daca fac o mancare a la grec inseamna ca ma dau cu grecii?
sa stii ca misiuni imposibile nu prea am, ca de facut fac ce-mi casuna mie in ziua respectiva. Cred ca mai degraba are Zmeurel o surpriza imposibila.

Miha 1

22.10.2010, 15:51

Anca, multumesc!
Nush cand fac savarine. Ca n-am frisca.

kamy 1

22.10.2010, 16:22

miha...nuuuuu...cand ne aducem aminte

Miha 1

22.10.2010, 16:47

Cami, sa stii ca de multe ori, chiar daca stau cu nasu'-n oale toata ziua, imi dau seama abia seara tarziu ca "azi n-am mancat nimic"

Sylvia 1

22.10.2010, 18:42

Bestial arata si imi place tare reteta ca suna mai light mi-ati facut pofta si tu si Medi . Bestiala prezentarea tare imi place tava . Este in Franta acum ceva emisiune f interesanta Masterchef ii zice cu candidati luati din toata tara au fost vreo 100 la inceput acum au ramas 7 care sunt pasionati de bucatarie si fac retete pentru marii chefi bucatari, o competie f serioasa. Ma gandeam la tine ca te-as fi vazut in finala la o asa competitie si premiul e de 100.000 euro sa isi deschida un resto , aseara i-au dus in Venetia sa gateasca acolo sigur ti-ar placea competitia si ce talent ai ...

diaconta 1

22.10.2010, 22:00

Da daaaaaaaa mancare ardeleneasca di pi la Cluj (ca pe- acolo m-am nascut io) deci,Miha esti...........bine asa cum esti

eclerash 1

23.10.2010, 00:53

de multa vreme vroiam sa fac si eu...dar acum m-ai convins!

nadina73 1

23.10.2010, 00:55

maiiiiiiiiii sper ca nu a-ti papat tot?mi-ati lasat si mie macar sa sterg castronu cu un colt de paine

Miha 1

23.10.2010, 10:15

Silvia, multumesc draga mea!
Nu stiu daca m-ar tenta vreodata un concurs de genul asta... Stiind ca am public, mii de ochi atintiti pe mine, cred ca mi-ar tremura mana. Dar la banii aia...cine stie?... Beau un coniac si-mi trece.

Miha 1

23.10.2010, 10:17

Dia, multumesc!
Deci ...exist, ha?

Miha 1

23.10.2010, 10:17

Ecleras Sa aveti pofte la papat!

Miha 1

23.10.2010, 10:18

Nadina, vezi sa iei un colt de paine proaspata, ca sa se muleze bine pe castron.

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjoale frantuzesti