Varianta mea de piureu de cartofi

de Cristi Roman in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2012 | 18945 vizualizari

COMENTARII (26)

gaby_gabytza 1

20.07.2012, 17:54

buuuuun

Lau 1

20.07.2012, 17:57

foarte bun

MotanLaOale 1

20.07.2012, 18:20

bun bun

Bunica 1

20.07.2012, 18:26

E foarte bun ! dar Matei,nepotul meu, sigur nu l-ar manca

Bya Ralu 1

20.07.2012, 18:37

super

laura_n 1

20.07.2012, 18:54

cred ca are o textura si cremoasa si aromata

Rocsi 1

20.07.2012, 19:07

Imi place foarte mult!

Merisor 1

20.07.2012, 19:13

e buna, uite eu nu puneam busuioc, data viitoare am sa pun

Merisor 1

20.07.2012, 19:14

am stiut eu de ce m-am inscris la bucatarasi,mereu aflu ceva nou

mamaieelena 1

20.07.2012, 21:10

excelent

alinutzika 1

20.07.2012, 22:50

trebuie sa fie tare aromat

LUK 1

21.07.2012, 09:52

da..bun bun..nici eu nu pun apa in piure..tot lapte m-a invatat mama de mic copil si unt (sau margarina mai foloseam mai demult)..aromat cu busuioc si ceapa verde n-am incercat dar sigur ii da o aroma super!..prin zona de munte mai punea bunicul meu putin ulei din cel in care a prajit carnea..iesea tare gustos si asa..

iry-gabriela 1

21.07.2012, 15:41

interesant piureul tau

Sim0na 1

22.07.2012, 13:57

Nici eu nu folosesc apa, ci unt sau lapte, dar cu ceapa verde sau busuioc inca nu l-am facut.

mena29 1

27.07.2012, 14:36

Delicios!

Irina 1

06.08.2012, 19:16

De notat reteta ta, Cristi. Eu adaug de fiecare data unt si lapte (sau smantana), dar pana acum n-am incercat cu parmezan si busuioc. Foarte interesant!

Cristi Roman 1

07.08.2012, 02:17

Multumesc mult .

- Andreea - 1

08.08.2012, 09:33

azi sigur am sa fac si eu...

Dya Daniela Andrei 1

09.08.2012, 08:24

Interesant. O voi incerca!

Xandrinne 1

10.08.2012, 11:26

O sa incerc si eu; pana acum puneam la fiert, alaturi de cartofi, doi-trei catei de usturoi si o foaie de dafin, iar cartofii ii pasam cu un pic de lapte si/sau smantana, unt. O sa incerc si varianta ta, multumesc!

Cristi Roman 1

10.08.2012, 11:40

Va multumesc mult, sa-mi ziceti dupa ce faceti daca e bun sau nu .

Ina 1

12.10.2012, 18:40

abia azi l-am executat delicios!

Cristi Roman 1

12.10.2012, 23:05

multumesc mult, Ina .

babi5 1

06.02.2013, 14:06

Bun il incerca, in principiu asa il fac si eu cu unt lapte dar fara busuioc si ceapa verde ..

babi5 1

13.06.2013, 15:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Galuste din cartofi la cuptor