Turnulete taranesti

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2009 | 23319 vizualizari

COMENTARII (10)

Miha 1

04.10.2009, 00:19

Dar de ce le zice taranesti?

Oana 1

04.10.2009, 00:38

Asa mi-a venit Inventie proprie

Bucataras 1

04.10.2009, 00:59

Le zice taranesti ca a pus steagurile taranilor aia de englezi, elvetieni sau americani, nu vezi?

Bucataras 1

04.10.2009, 01:00

glumeam. pai nu vezi ca-s facute cu rosie, brinza, ceapa si sunca? ti se pare ca e mincare de fitze?

Oana 1

04.10.2009, 01:14

Esti tare!

Bunica 1

04.10.2009, 07:48

Noaptea e lasata de Dumnezeu sa dormiti, nu sa comentati denumirile aperitivelor Oanei.
Eu la turnuletele astea as fi pus deasupra si castraveti sau ardei (pentru diversificarea coloritului pe platou). Ce alte nebunii ai mai facut ?

Oana 1

04.10.2009, 11:13

Buni, da, mergeau, dar nu imi ajungea scobitoarea Trebuia sa le fac gen frigarui. Si sa stii ca am fost cuminti, n-am facut nebuni , cel putin nu noi, astia mari Sau ziceai d enebunii culinare?

ramo_cata 1

04.10.2009, 17:26

nota 10 ..

Oana 1

04.10.2009, 20:52

Multumesc, Ramo!

Ubulika 1

24.12.2010, 11:23

bun buuunnn

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu crema de branza