Tot cu crema de lamaie, frisca si mure

de simona72 in Torturi, 15 Aug 2013 | 7722 vizualizari

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

15.08.2013, 12:26

vreo si eu o portie

kukibella 1

15.08.2013, 12:31

Angelina_Elena 1

15.08.2013, 12:31

Mmmm, ce bine arata!

diaconta 1

15.08.2013, 12:33

ce combinatie faina

iry-gabriela 1

15.08.2013, 12:36

Dar ce bine arata

Rocsi 1

15.08.2013, 12:39

Delicios delicios Dar crema de iaurt cand o pui sau ai amestecat-o cu cea de lamaie?

simona72 1

15.08.2013, 13:14

Multumesc frumos pt aprecierile voastre!!

simona72 1

15.08.2013, 13:19

Rocsi, crema de lamaie a fost intre straturile de piscoturi, cea de la dr Oetker, iar frisca am mixat-o cu zahar, apoi am pus iaurtul gras alternand cu mascarponele si la urma jumatate din plicul cu gelatina. Cu aceasta crema de frisca am imbracat tortuletul. Pup fata, daca mai sunt nelamuriri dami de stire.

simona72 1

15.08.2013, 13:21

Guritza tu te indopi de prajituri la Satic a mea paleste in comparatie cu ce bunatati veti avea acolo...da o feliuta tot iti dau ca esti dragalasa foc

Bya Ralu 1

15.08.2013, 13:48

mersi mersi

Rocsi 1

15.08.2013, 14:14

Acum am inteles. Nu stiam unde este crema cu iaurt ca eu am inteles ca ai imbracat cu frisca simpla de asta. E batranetea isi pune amprenta pe mine

babi5 1

15.08.2013, 14:44

Panacris 1

15.08.2013, 14:48

Corinuta 1

15.08.2013, 14:59

Un tort foarte frumos si bun!

AnyCostescu 1

15.08.2013, 15:48

Delicios si racoros

Valclaudia 1

15.08.2013, 16:03

mamaaaaaaaaaa, cum arata!

simona72 1

15.08.2013, 17:31

ianculubita 1

15.08.2013, 18:43

tu trebuie sa-l repeti,eu trebuie sa-l incerc;la felul cum arata m-a convins

simona72 1

15.08.2013, 20:26

Multumesc

MotanLaOale 1

20.08.2013, 10:58

simona72 1

20.08.2013, 13:23

Motan

mena29 1

20.08.2013, 13:25

O bunatate ai facut tu aici! Simo,nu stiu cum dar eu am avut impresia ca si tu vei ajunge la Satic.Cred ca am inteles eu ceva gresit pe undeva.Imi doream mult sa ne cunoastem dar cu siguranta o sa vina si ziua aceea.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu trufe de ciocolata si crema de frisca si lemon curd