Tortilla chips de casa

de Adinuta in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2009 | 42909 vizualizari

COMENTARII (19)

ANCA 1

30.10.2009, 12:42

Adinuta, remarc si in pzele tale niste maini masculine?

ala_oancea 1

30.10.2009, 14:09

Foarte fain ! Am sa incerc si eu

Adinuta 1

30.10.2009, 16:41

Anca, am precizat la introducere ca sunt facute de "partener" eu l-am ajutat doar , am taiat tortilla tringhiuri, am venit cu ideea de pus chili in ulei si am facut dipul (sosul de vinete si iaurt) si bineinteles am oferit incurajari! se fac mai multe odata in echipa

Adinuta 1

30.10.2009, 16:42

Ala, au iesit bune... tura a doua chiar reusite trebuie vazut si in functie de cuptor cat trebuie lasate ... primele au iesit mai tari, dar la gust ok.

Oana 1

30.10.2009, 21:36

Hop si eu!

Michelle 1

31.10.2009, 09:22

interesant

ana 1

19.01.2010, 13:38

Sunt pe lista

ana 1

19.01.2010, 15:27

Sunt pe masa ,is gustoase am facut si sosu ,wow sunt super bune!Astept sotu sa vad ce zice

Adinuta 1

19.01.2010, 16:06

Ana, ma bucur mult! sper sa ii placa si sotului!

ana 1

19.01.2010, 20:24

I-au placut ,dar mai mult sosu a zis ca nu prea are dinti pt crantanele da a papat vreo 5-6

Adinuta 1

19.01.2010, 20:45

pai atunci varianta de dinainte de coacere e recomandata umplute cu ceva. Depinde si de cat le lasi la cuptor. Si eu la prima tura mi-am cam spart dintii, dar apoi am stat cu ochii pe ele si au iesit ok, mai molicele sa zic asa

ANCA 1

19.01.2010, 21:03

vreau si eeeeu..de unde ati luat faina de porumb fina, nu malai??

Adinuta 1

19.01.2010, 22:02

Anca, eu am cumparat in Polonia, dar am vazut ca se gaseste si in Romania, respectiv la Plafar in magazine de acest gen (ecologice, bio) trebuie sa fie.

ana 1

20.01.2010, 08:15

aha deci ele tre sa iasa mai moi?mie mi-au placut asa tari crocante ,m-am gandit ca tre sa fie ca niste cipsuri

Adinuta 1

20.01.2010, 14:22

nu stiu cat de tari ti-au iesit tie, dar mie prima tura mi-au iesit "beton"... la propriu a doua oara nu erau ele chiar moi, dar nu ma temeam pentru dinti macar. Tot gen chips am facut. Am zis sa le lasi mai putin in caz ca ies preaa tari

cccris 1

09.02.2010, 22:49

delicios! fac si eu cind terminam lipiile merg cu bere....yummy

Adinuta 1

15.02.2010, 02:23

daaa, cu bere sunt super

Bya Ralu 1

03.04.2013, 01:08

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv batoane din mamaliga și sos aioli