Tortilla

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2010 | 4270 vizualizari

COMENTARII (4)

adelian 1

21.02.2010, 20:51

Grozava reteta. Usor de preparat si deloc pretentioasa. De obicei o pregatesc pt. micul dejun .As putea aminti unele mici ´¨imbunatatiri¨¨. Mai precis cartofii curatati se taie ¨¨solzisori¨¨ iar dupa ce se inmoaie nu mai trebuie pisati. Dupa stoarcerea uleiului ,peste cartofi se mai poate adauga bacon si cascaval,taiate cubulete mici, se amesteca usor si apoi se adauga ouale. Pentru a intoarce tortilla se poate folosi un truc extrem de simplu-- o farfurie intinsa pusa peste tigaie ca un capac-- se intoarce tigaia astfel ca tortilla ramine pe farfurie, apoi se aseaza iar in tigaie cu partea deja prajita in sus. Dupa ce s-a prajit si cealalta parte se scoate folosind acelasi truc--cu farfuria intinsa pusa peste tigaie--. Succes si pofta mare !!

silvi0ara 1

21.02.2010, 22:44

madi_marin 1

22.02.2010, 10:40

ce mic dejun gustos.....

adry88 1

07.07.2011, 11:19

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cartofi cu cascaval