Tort Sacher (imbunatatit)

de angyb in Torturi, 27 Mar 2012 | 5213 vizualizari

COMENTARII (22)

Lau 1

27.03.2012, 18:10

prima servita

VERONICA2607 1

27.03.2012, 18:54

bun

Rocsi 1

27.03.2012, 18:55

bunnn

mamaieelena 1

27.03.2012, 19:11

bun,bun

mirela0911 1

27.03.2012, 19:30

Bun trebuie sa fi fost!

Miha 1

27.03.2012, 20:54

Ma bucur ca te-am inspirat si ca ai devenit dependenta.

iry-gabriela 1

27.03.2012, 21:12

MotanLaOale 1

27.03.2012, 21:23

bun bun

angyb 1

27.03.2012, 22:21

sufletista vino
veronica multu

angyb 1

27.03.2012, 22:22

rocsi mamaie multumesc

angyb 1

27.03.2012, 22:23

Miha sa sti ca de fiecare data cand i fac nu sfarseste toata pe prajuturi ca o parte o mananc in timp ce o pregatesc

angyb 1

27.03.2012, 22:24

Mirela Iri motan

Geanina87 1

27.03.2012, 22:24

mmm...bun-bun

Sim0na 1

27.03.2012, 22:41

Cu adaugare sau nu, arata delicios!

diaconta 1

27.03.2012, 23:12

foarte bun sigur i-ai facut o surpriza frumoasa

oana_pisicutza16 1

27.03.2012, 23:30

delicios

MIUTA 1

28.03.2012, 00:00

Imi place

angyb 1

28.03.2012, 08:29

Geanina multumesc

angyb 1

28.03.2012, 08:30

Simona
Diaconita
Oana
miuta

bucatarimcudiana 1

28.03.2012, 10:55

trebuie sa fie tare bun

mena29 1

28.03.2012, 12:42

irena 1

28.03.2012, 18:30

Bun !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu trei feluri de ciocolata