Tort Sacher

de madi_marin in Torturi, 30 Mar 2010 | 5991 vizualizari

COMENTARII (15)

Miha 1

30.03.2010, 09:52

O fi sau n-o fi Sacher, dar arata bine.

madi_marin 1

30.03.2010, 10:01

multumesc, Miha...

Dana Cristea - pusikmea 1

30.03.2010, 10:19

arata super bine, felicitari

Teo 1

30.03.2010, 10:28

Madi, la cata ciocolata ai ''aruncat'' in tort , nu poate fi decat f. bun! am vazut ca, in loc de faina ai folosit pesmet, interesant, il voi face de Paste!

madi_marin 1

30.03.2010, 13:15

Teo, asa e reteta, cu pesmet. si iese blatul ferm, nu pufos ca atunci cand se foloseste faina si nu necesita insiropare pentru ca are o textura usor umeda.....mie mi+a placut foarte mult.. si tot din cauza asta se si taie foarte frumos.Ma bucur ca o sa il pregatesti de Paste....

Rocsi 1

30.03.2010, 18:16

Oana 1

30.03.2010, 18:54

Ce tepos frumos si delicios Cum ai facut tzepii aia?

madi_marin 1

30.03.2010, 19:50

Oana, tepii sunt sticksuri trase in cioco....asa le-am cumparat, se gasesc la kg....

nadina73 1

30.03.2010, 20:10

felicitari madi aRATA SUPER BINE ,CHIAR GROZAV

Oana 1

30.03.2010, 20:29

Foarte frumosi

diana_k 1

30.03.2010, 21:00

foarte ciocolatos...si interiorul arata super...

madi_marin 1

31.03.2010, 10:44

multumesc , fetelor....

susu 1

31.03.2010, 15:59

foarte bine arata

mariac 1

31.03.2010, 19:02

Angelina_Elena 1

12.07.2012, 19:38

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Saint-Honorè