Eu cred ca glazura nu avea cum sa iasa o data ce nu avea in ea si ceva...stabilizator, cum e gelatina.
Pana la urma, tot raul spre bine... ati papat un tort delicios!
Si o observatie, nicidecum mustrare Ar fi bine ca reteta sa fie scrisa integral. Chiar daca un blat pare banal, poate nimereste pe aici cineva care chiar nu stie cum se face un pandispan. Si in plus, o reteta este mai bine punctata daca este bine redactata.
Ce poate fi mai frumos? Un tort delicios pentru o printesa mica. La cat mai multe luni si cat mai multe totruri!!! Mamico sa te bucuri de fiecare zi petrecuta impreuna cu odorasul tau si sa-i faci cat mai multe prajituri.
Eu cred ca Miha are dreptate si apoi suntem aici sa invatam unele de la altele si nu sa ne suparam. Cu toata dragostea...
miha.... ...sigur ca nu ma supar, paote ai dreptate...sau paote mi-era mie lene la miezul noptii sa mai scriu ....iar despre glazura asa aveam reteta pt glazura la rece... ...doamne ce m-a chinuit...si nu aveam cioco in casa si era tarziu...dar lasa ca mi-am invatat lectia...