Tort Padurea Neagra cu capsuni

de alba_zori in Torturi, 3 Apr 2013 | 6003 vizualizari

COMENTARII (32)

Zamfira 1

03.04.2013, 18:47

alba_zori 1

03.04.2013, 18:59

Teo 1

03.04.2013, 21:42

povestea cu soacra m-a distrat,chiar daca pe tine te-a stresat!cat despre tort a rezistat la stres si a iesit frumos!ai dreptate si eu cand apuc in bucatarie nu vreau sa ma deranjeze nimeni,nici sa-mi spuna cineva ca iie foame!

alba_zori 1

03.04.2013, 22:38

intr-adevar haios,dar se zice ca o femeie trebuie sa stie sa gateasca si sub stres,asa se dovedeste cat de buna e...asa e sau nu..multumesc foarte mult te pup

beby 1

11.04.2013, 13:34

arata super dar in loc de angeli sau rom ce se poate pune ,eu nu-l vreau cu alcol pt ca o sa am si copii.multumesc si felicitari ti-a iesit minunat

alba_zori 1

12.04.2013, 10:53

multumesc mult,in loc de lichior poti pune cacao cu lapte indulcit si racit,sau cumperi sirop de visine din comert si il diluezi cu putina apa,fara alcol,te pup dulce

beby 1

12.04.2013, 16:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort bicolor cu frisca si capsuni