Tort Medovnik

de MyFancyCake in Torturi, 5 Ian 2012 | 21596 vizualizari

COMENTARII (40)

Criss 1

09.01.2012, 07:53

Super! Am salvat reteta. Spune-mi te rog, ce diametru au foile?

danakarin 1

09.01.2012, 08:07

laborioasa, dar buna buna !

MyFancyCake 1

09.01.2012, 11:48

Salut Criss
Foile au diametru de 24 cm.

Lorra 1

09.01.2012, 11:50

delicios !!!

mena29 1

09.01.2012, 12:40

Ce bine arataaaa!

lia maria 1

09.01.2012, 13:21

senzational

Anamaria7 1

09.01.2012, 17:05

incredibiiiiil!!!

Dana_Retetegg 1

09.01.2012, 21:33

yummmmi!

La Ancuta 1

09.01.2012, 21:48

excelent

xiusha 1

13.01.2012, 14:33

e suuuper delicios... din cl. II nu am mai mancat... dar si acum imi aduc aminte ce buna era... denumirea vine din rusa... il fac de ziua mea

ralu_ca 1

05.08.2013, 22:08

popadan093 1

11.11.2013, 18:13

Smantana e trecută la ingrediente pentru blat dar nu o vad la modul de preparare? Cum o încorporeaz?

MyFancyCake 1

17.11.2013, 21:47

popadan093: smantana se incorporeza inainte sa adugi faina. Scuze pentru omisiune.

popadan093 1

20.11.2013, 15:15

Smantana este normala sau Smantana lichida pentru Frisca?

popadan093 1

25.11.2013, 15:57

De asemenea vroiam sa mai întreb la ce temperatura se coc foile si daca putem sa batem cu mixerul oualele cu zaharul si apoi sa la punem la încălzit pe baie de abur mestecand cu telul ca in imagine ?
Îmi cer scuze ca va cer atâtea detalii!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Medovik cu blat pufos