Eu cand vad ,ca au aparut multe mesaje intr-un timp foarte scurt, zic , ca a venit iara GASHKA LA MINE si incep a rade, fara sa stiu ,ce e scris acolo, dar daca mai citesc se uita toti dintr-o parte la mine si cred ,ca sunt bolnava . M-am molipsit de la voi DE BOALA RASULUI- CU SI FARA...MOTIV
Cat voi ati ras aici , eu am facut coltunasi cu catofi si jumari. Nici nu va inchipuiti ce bunatate, Aceasta este o receta din serialul AMINTIRI DIN COPILARIE degraba va servesc si pe voi.
cred ca acum umbla dupa suveniruri, sa-mi multumeasca, cand s-o intoarce.....
...........te inseli........1. la ora asta doarme2.ai primit aseara o furculita, asa ca i-ati adio de la suvenir
Multumesc,Epurasha- o combinatie a culorilor si un pic de imaginatie. La noi se vinde lapte condensat fiert, cu gust de piersic , simplu , cu grasimi sau fara. Si toate au culori diferite. Unele sew pot reproduce in conditii de casa.
Sper sa-ti placa , e deosebit la gust, principalul sa usuci bine blaturile. Daca vezi ca sunt in multe straturi aluatul scoate din ele in jumatate si coace 2 blaturi mai subtiri , E mai bine si mai gustos. dar sper ca totusi te vei impreieteni cu aluatul in foi preparat in conditii de casa. E o metoda foarte simpla si usoara, vezi poxele. Nu e metoda clasica-
La multe, multe retete, draga Anisoara. Le descrii atat de frumos si arata atat de bine toate, apsolut toate... iar pentru acest tort nota maxima este minunat
Sunt bucuroasa ca va plac si intelegeti descrierea recetelor mele. oricum am un limbaj mai bogat in limba romana decat un an in urma M-am staruit.
Iti multumesc Lia.
Uitati-va la poza mea... Tot ma gandesc , ma gandesc ... oare ce tort sa prepar la receta 200 sa fie simplu si repede in prepare, gustos si deosebit la gust, frumos si original in poze... Oricum am timp...