Tort in trei culori

de mamaieelena in Torturi, 10 Mai 2011 | 5157 vizualizari

COMENTARII (21)

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:14

yammy!

RuxyRux 1

11.05.2011, 08:38

Mamaie daca e in trei culori sigur vreau o felieee...arata delicios!

ionela2682 1

11.05.2011, 09:01

Ina 1

11.05.2011, 09:03

Chiar 5 culori

kamy 1

11.05.2011, 10:09

buuuun si colorat

Lau 1

11.05.2011, 10:22

delicios

MotanLaOale 1

11.05.2011, 10:30

bun bun

Rocsi 1

11.05.2011, 10:48

imi place si cum arata..sigur e si bun

mihaelaM 1

11.05.2011, 14:43

valei mamaie ce ai tu aici!!!

adry88 1

11.05.2011, 14:53

Cris2711 1

11.05.2011, 17:16

Mamaie

aziz 1

11.05.2011, 18:24

jolygina 1

11.05.2011, 18:53

super arata ,si trandafiri au iesit super

LUK 1

11.05.2011, 22:48

super

mamaieelena 1

11.05.2011, 23:17

multumesc dragi bucatarasi pentru aprecieri si va rog sa mai poftiti pe la noi

lilik 1

12.05.2011, 03:46

delicios si aratta si tare bine

mamaieelena 1

12.05.2011, 08:36

multumesc lilik

Bucataras Medi 1

12.05.2011, 09:13

bun trebuie sa mai fie...............

mamaieelena 1

14.05.2011, 16:44

multumesc medi

deyutzky 1

04.06.2011, 11:39

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Ursulet