Tort Himalaya

de Lia_ in Torturi, 10 Ian 2014 | 14421 vizualizari

COMENTARII (50)

diaconta 1

10.01.2014, 22:41

Am zis ca-mi place mult de tot

Ade200 1

10.01.2014, 23:17

Mult de lucru, dar merită.

Bya Ralu 1

11.01.2014, 01:43

e excelent lia bravo

roxana_simona 1

11.01.2014, 02:03

Lia_ 1

11.01.2014, 06:26

Ade, eu am dat variante, de aceea am scris mult dar sunt ca la orice tort: "blat" (foile), crema si coulis in loc de glazura

foile nu sunt de intins cu sucitorul, merge repede (coptul dureaza)

asamblarea e de ras, nu e de intins fondant si de facut floricele laborioase

Lia_ 1

11.01.2014, 06:27

Daca Diei si lui Mihu le place, am trecut examenul

danakarin 1

11.01.2014, 06:47

Frumos tort ! Te rog sa -mi spui cat timp ai copt in cuptor si la ce temperatura?

Lia_ 1

11.01.2014, 07:24

Multumesc Dana ca ai citit. Pe blog corectasem acest neajuns pe care l-am observat dar am editat direct si in calculator ramasese vechiul text. Scuze!

Am editat acum si completat:
"Se coc la 110-120 grade, punand tava pe treapta cea mai de sus a cuptorului pana incepe sa se rumeneasca pe margini. Dureaza vreo 45 de minute la foi iar bezelutele mici se coc rapid, dupa 10 minute se rumenesc dar raman moi la mijloc (la cuptorul cu gaz). Dupa primele 20 de minute incepeam sa le cercetez pt. ca la cuptorul meu repede se rumenesc pe fund, spre final am redus chiar la treapta 1. Puteti intredeschide usa si protejati butoanele ca atunci cand coaceti la grill."

Sa ma mai atentionezi daca este ceva neclar

danakarin 1

11.01.2014, 07:39

dantes 1

11.01.2014, 07:49

Frumos si delicios

ralu_ca 1

11.01.2014, 08:47

Criss 1

11.01.2014, 09:14

ianculubita 1

11.01.2014, 09:27

mmm,e bun chiar foarte bun,da ai avut ceva treaba la el!!

mamaieelena 1

11.01.2014, 10:10

frumos

simona72 1

11.01.2014, 12:37

Frumos, delicios si bravo pt descrierea modului de preparare!!

Alexandra Elena 1

11.01.2014, 14:59

super

Valclaudia 1

11.01.2014, 15:40

excelent! Felicitari, Lia!

Lia_ 1

11.01.2014, 17:54

va multumesc

madi_marin 1

11.01.2014, 18:24

delicios trebuie sa fie!

Micutza Luana 1

11.01.2014, 21:20

wow super

diana_k 1

12.01.2014, 19:37

wow ce bunatate

Lia_ 1

12.01.2014, 20:44

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 21:35

superb tort

monik80 1

21.03.2015, 06:39

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 15:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu bezea si piersici