Tort "fiert"

de adinaciosescu in Torturi, 7 Iul 2010 | 8123 vizualizari

COMENTARII (9)

Rocsi 1

07.07.2010, 22:20

super..rapid...si bun

Laly 1

07.07.2010, 22:24

Rocsi nu ai treaba?Vrei sa iei tu tot.Lasa-mi si mie o portie.te rooooog

Rocsi 1

07.07.2010, 22:27

pai las si pentru altii laly..iau doar putin asa...gust si dau platoul la urmatorul venit...deci tie

adinaciosescu 1

07.07.2010, 22:52

e super ,mai ales cand e cald si n-ai chef sa pornesti duba...

lia maria 1

08.07.2010, 10:33

cred ca am sa incerc si eu, dar cu sucuri pe care le voi stoarce eu din fructe proaspete

articook 1

08.07.2010, 13:57

asta vroiam sa scriu si eu.. daca se pot folosi sucuri naturale

adinaciosescu 1

08.07.2010, 16:35

se poate folosi orice fel de suc.Cu cele proaspat stoarse e mult mai bun,dar grija...trebuie consumat ,dar nici o grija...cand dati de gust sigur nu mai ramane

elena1988 1

08.02.2011, 10:26

CretuValentina 1

16.06.2019, 12:11

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu blat de cacao si mousse de ciocolata