Tort diplomat

de crisad in Torturi, 16 Oct 2009 | 19010 vizualizari

COMENTARII (7)

Bucataras 1

16.10.2009, 22:48

Bucataras 1

16.10.2009, 22:48

cred ca a fost tare gustos

Bunica 1

16.10.2009, 23:41

O ,o , lume noua. Bine ai venit in familia bucatarasilor !Compozitia o fac si eu la fel. Imi dai voie sa-ti dau un sfat ? Portocalele sa le cureti de coaja.(dupa ce le-ai taiat rondele, ca se taie mai usor cu coaja)

crisad 1

17.10.2009, 07:53

bunica am lasat intentionat coaja .de aceea am fiert feliile de portocala in apa si apoi in sirop cu zahar
oricum multumesc pt sfat

elena1988 1

06.03.2011, 08:31

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 14:32

arata delicios

diana_cnt86 1

09.08.2013, 15:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort LA MULTI ANI