Tort Diplomat

de mamaieelena in Torturi, 28 Dec 2010 | 7570 vizualizari

COMENTARII (23)

Rocsi 1

28.12.2010, 11:53

LUK 1

28.12.2010, 11:54

ce bunatate!

Dana_Retetegg 1

28.12.2010, 12:21

bun bun

Cris2711 1

28.12.2010, 12:33

Mamaielena,ce buuuuuuuuun,si ce fruuuuuuuumos

ela 1

28.12.2010, 12:38

ce frumos esteeee....

zaharia_mihaela2005 1

28.12.2010, 13:28

tare frumos arata si tare bun trebuie sa fie

mamaieelena 1

28.12.2010, 13:41

multumesc fetelor dar haideti poftiti la o portie sa vedeti cat e de gustos

ionix 1

28.12.2010, 13:47

arată bine

MIUTA 1

28.12.2010, 14:09

Frumos

La Ancuta 1

28.12.2010, 15:16

foarte bine arata

lia maria 1

28.12.2010, 18:41

vin si eu la o felioara ca tare bine arata

Mihaela11_jo 1

28.12.2010, 22:12

Aromat si apetisant
Cu cata rabdare l-ai decorat !*****
La Multi Ani 2011!

mena29 1

28.12.2010, 22:51

jolygina 1

29.12.2010, 22:13

bun si eu vreau cam tarziu sper sa mai fie

kamy 1

29.12.2010, 23:10

ce frumos si bun 5f

RuxyRux 1

29.12.2010, 23:12

Minunat!!!

mamaieelena 1

30.12.2010, 00:20

multumesc dragele mele pentru aprecieri a iesit foarte bun e un tort pe care nu-l gresesc niciodata dar il fac cu mare dragoste ca tuturor le place dealtfel si mie trebuie sa recunosc

ribana18 1

30.12.2010, 11:44

buna vr sa intreb si eu da cum fac gelatina aia? cumpar pliculete dalea de gelatina de la dr.oetker?si cate pliculete daca puteti sami rasp rpd ca vreau sal fac arata super.numjai ka nu prea stiu eu bine.ms

mamaieelena 1

30.12.2010, 17:53

draga mea gelatina foi eu ma inteleg mai bine cu ea ,o pun in apa rece la inmuiat 5-7 minute si pui mana sa vezi daca este moale si daca da?atunci o iei intre degete si o pui in crema dar crema trebuie sa fie calda ca sa se poata dizolva altfel in produsul rece nu se dizolva ce am vrut sa precizez e faptul ca nu se pune si apa

ribana18 1

30.12.2010, 22:00

da dar nu am gasit foi si tocmai dasta te intrebam daca sti sami spui cate pliculete sa pun de gelatina ka sa imi iasa

mamaieelena 1

31.12.2010, 01:24

scuze ca nu am inteles 2 plicuri sunt suficiente dar trebuie sa procedezi cum scrie pe plic succes,

Ligia Bxl 1

18.01.2011, 09:02

bun

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 13:41

wow ce delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu oreo