Tort de orez cu cocos si fructe

de laura_n in Torturi, 19 Iun 2015 | 4517 vizualizari

COMENTARII (18)

Bucataras Anca 1

19.06.2015, 16:48

pazea ca bate puternic vantul cu retete dinspre Focsani, ascundeti-va pana nu muriti de pofta!

mihaelar63 1

19.06.2015, 16:49

Super

laura_n 1

19.06.2015, 16:50

Anca, abia m-am mobilizat sa le scriu ))

Bunica 1

19.06.2015, 16:53

Ăsta e special pentru teroriști

-Licurici- 1

19.06.2015, 16:53

Cat de frumos e!

laura_n 1

19.06.2015, 16:54

da, Buni! dar i-am "ajutat" si noi ))

Bya Ralu 1

19.06.2015, 17:42

ce fain e

mirela0911 1

19.06.2015, 18:30

La favo cu el! E pe gustul nostru!

MotanLaOale 1

19.06.2015, 18:30

bun bun

Gherca Daniela 1

19.06.2015, 18:33

mmm un tort minunat!

Valclaudia 1

19.06.2015, 18:43

ce bunatate de desert!

Panacris 1

19.06.2015, 19:16

- Andreea - 1

19.06.2015, 19:29

Super idee

Catalina L 1

19.06.2015, 20:57

buna combinatia

Rocsi 1

19.06.2015, 21:03

simona72 1

19.06.2015, 21:17

Ce ingenioasa reteta!! Ador orezul cu lapte

Gicuta 1

19.06.2015, 22:42

Foarte bun! Imi place combinatia!

DIANA B 1

20.06.2015, 08:56

Inedit si cred ca si f bun , nu numai ptr ,, piticii teroristi "

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort choux a la creme