Tort cu trei feluri de ciocolata

de Criss in Torturi, 1 Feb 2011 | 11660 vizualizari

COMENTARII (29)

Crista_Luca 1

01.02.2011, 09:04

ce bine arata...super ! si trandafirii ...si mie imi plac tare mult cei galbeni ....

Criss 1

01.02.2011, 09:09

Multumesc Cristina.

DIANA B 1

01.02.2011, 10:23

Ce frumooos

lia maria 1

01.02.2011, 10:33

Inca o maestra in torturi

silvi0ara 1

01.02.2011, 10:44

Foarte frumos,felicitari.

Rocsi 1

01.02.2011, 10:45

faci niste torturi tare frumoase

Criss 1

01.02.2011, 11:46

Multumesc Onesta.

Criss 1

01.02.2011, 11:46

Lia, esti o draguta. Sunt departe de a fi maestra, insa imi place sa fac torturi si ma straduiesc sa arate bine.

Criss 1

01.02.2011, 11:47

Silvia, Rocsi, va multumesc mult.

elena1988 1

01.02.2011, 11:52

Ina 1

01.02.2011, 12:02

fara cusur Decorul este excelent! Mereu zic sa incerc si eu sa fac pasta pentru floricele, dar n-am curaj
Felicitari!

gaby_duceag 1

01.02.2011, 12:02

perfect!!!!! bravo

Criss 1

01.02.2011, 12:07

Multumesc Elena, Ina, Gaby.
Sunteti dragute.

Criss 1

01.02.2011, 12:09

Ina, totul e sa incerci. Si mie mi s-a parut ceva imposibil de realizat insa acum vad ca nu e greu deloc.

adasev12 1

01.02.2011, 12:11

f bun si f frumos intr-adevar!
trandafiii i-ai facut tu sau sunt cumparati? daca i-ai facut tu, m-ar interesa f tare reteta...arata minunat!

Ligia Bxl 1

01.02.2011, 12:20

aratos si tare bun

Criss 1

01.02.2011, 12:28

Multumesc Ada.
Trandafirii i-am facut eu din pasta de lapte praf. Se pun intr-un vas 2 linguri miere si se adauga lapte praf pana rezulta o pasta de consistenta plastilinei.Pasta se intinde intre doua folii de plastic sa nu se lipeasca, se decupeaza si se fac diferite forme.

Criss 1

01.02.2011, 12:28

Multumesc Ligia.

Dana Cristea - pusikmea 1

01.02.2011, 12:35

superb! cat de bine arata glazura oglinda, o sa incerc si eu, imi place la nebunie cum arata!!!!

adasev12 1

01.02.2011, 12:38

am inteles Criss, mersi . inseamna ca te pricepi , mie nu cred ca mi-ar iesi asa frumos...parca sunt pictati...eu nu ma pricep prea bine la din astea...credeam ca-s decupate petalele cu ceva forme...

Criss 1

01.02.2011, 15:03

Multumesc Pusika. E foarte buna glazura, merita incercata. eu de acum am sa o folosesc mereu la torturi.

Criss 1

01.02.2011, 15:05

Ada, nu as zice ca ma pricep, daca te uiti pe blogul meu vezi ca primii trandafiri mi-au iesit chiar urati in comparatie cu acestia. Totul e sa exersezi. Eu am mai aruncat de doua ori pasta de lapte praf inainte si o data pasta marshmellow ca nu mi-a iesit nimic. Acum incep sa ma descurc.

MIUTA 1

01.02.2011, 17:59

diaconta 1

01.02.2011, 19:27

minunat e putin spus locul lui e la favorite felicitari Criss

kamy 1

01.02.2011, 21:07

no comment

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort "An nou" 2011