Tort cu rulada si mousse de mascarpone

de Miha in Torturi, 11 Noi 2011 | 4445 vizualizari

COMENTARII (37)

alinutzika 1

11.11.2011, 14:04

arata foarte bine

mamaieelena 1

11.11.2011, 14:18

super arata,super delicios si totul la superlativ si modul de a explica ai o rabdare deosebita se vede ca-ti place sa pregatesti minutios si atant totul imi plac retetele tale nu numai cum le executi dar cum explici foarte pe larg toate operatiunile si detaliile si bineinteles o trec la favorite

LUK 1

11.11.2011, 15:46

super

Pasiune pentru bucatarie 1

11.11.2011, 17:27

Minunat tortuletul mai ales cu dulceata de Gabitza, scuze, de la Gabitza

Cris2711 1

11.11.2011, 18:08

faraaaaa cuvinteeeee

mirela0911 1

11.11.2011, 18:19

Ce bun trebuie sa fie cu branza, sa nu mai zic de dulceata de trandafiri

Cris2711 1

11.11.2011, 18:21

cu contributia tuturor bucatarasilor

Laura Alexia 1

11.11.2011, 23:01

superb si delicios

MIUTA 1

12.11.2011, 00:14

Cat e de frumos
Imi place tare mult

mimmi 1

12.11.2011, 11:31

Foarte aspectuos !

Bucataras Medi 1

14.11.2011, 12:35

eu vreau si o felie de tort dar si ce e in sticla

gaby_gabytza 1

15.11.2011, 18:39

ce e in sticla e mai bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada simpla cu gem de prune