Tort cu mousse de menta

de La Ancuta in Torturi, 10 Apr 2011 | 11528 vizualizari

COMENTARII (58)

Ina 1

10.04.2011, 13:51

Doamne, ce frumos este! La Multi Ani sotului!!! Te merita din plin

mihaelaM 1

10.04.2011, 13:52

La multi ani sotului
dar felia aceea taiata e pt mine

diaconta 1

10.04.2011, 13:57

Vaaaaaaaaaaaai ce minunatie de tort reflecta toata dragostea pe care i-o porti sotului La multi ani

cireaselili 1

10.04.2011, 13:58

Adinacarla 1

10.04.2011, 14:00

frumos tort

ANCA 1

10.04.2011, 14:16

vai, cat e de reusit!! felicitari!! nu-mi pot imagina cata munca si rabdare trebuie sa ai, eu una, never-ever...

La Ancuta 1

10.04.2011, 14:21

Ina. Multumesc mult

La Ancuta 1

10.04.2011, 14:22

Mihaela multumesc. Ti-am pastrat felia

La Ancuta 1

10.04.2011, 14:23

Multumesc Dia. Am fost foarte incantata ca mi-a reusit

La Ancuta 1

10.04.2011, 14:24

Lili, Adina va multumesc

La Ancuta 1

10.04.2011, 14:25

Anca iti multumesc. A fost un pic de munca, mai ales la framantat

LUK 1

10.04.2011, 14:29

ti a iesit super super ce bunatate am ratat

Rocsi 1

10.04.2011, 14:30

La multi ani sotului alaturi de tine si pentru tort felicitari

La Ancuta 1

10.04.2011, 14:31

Florina vezi ce se intampla daca te grabesti?

La Ancuta 1

10.04.2011, 14:32

Rocsi iti multumesc pentru urari si aprecieri

aziz 1

10.04.2011, 14:48

La multi ani! sotului si tortul este superb

LUK 1

10.04.2011, 14:49

pai deh...asa e cu copii mici

La Ancuta 1

10.04.2011, 14:51

Mona iti multumesc

aziz 1

10.04.2011, 14:59

te intrebam si pe faceb...cum este foaia de zahar ramane moale si dupa o zi sau se intareste?

mihaelaM 1

10.04.2011, 15:01

fffff frumos am mai venit sa mai privesc ca e tare frumos
si deci......felia e a mea,multumesc mult

gaby_duceag 1

10.04.2011, 15:04

Perfect!!!!!!

gaby_duceag 1

10.04.2011, 15:04

La multi ani, sotului!

La Ancuta 1

10.04.2011, 15:05

Mona am raspuns si pe facebook. Daca sta in frigider se intareste, dar daca il lasi putin la temperatura camerei este ok

La Ancuta 1

10.04.2011, 15:05

Cu mare drag Mihaela

Cris2711 1

10.04.2011, 15:06

extraordinar de frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu migdale si nuci by Jamie Oliver