Tort clasic visina &ciocolata (metoda rapida)

de anisoara in Torturi, 22 Iun 2010 | 15579 vizualizari

COMENTARII (34)

Bunica 1

22.06.2010, 21:41

Prima sosita, prima servita.Ai avut dreptate, nu este foarte ,foarte dificil, dar bun rauAm dat si furculitele de rigoare

Dana Cristea - pusikmea 1

22.06.2010, 21:45

anisoara, pt fondant, doar topesti ciocolata si amesteci cu mierea si dai la rece???vreau si eu sa incerc, arata bestial!!!!!!

anisoara 1

22.06.2010, 21:46

Wow, nu am incotro , esti prima bunicuto si deaceia te servesc cu draga inima.

Bunica 1

22.06.2010, 21:48

Multumesc, multumesc !

anisoara 1

22.06.2010, 21:59

Pusic am scris in receta. E necesar deprindere, dar peurma te joci cu el.

Ramonaky 1

22.06.2010, 22:01

mmm,arata f bine 5 furcu si de la mine

anisoara 1

22.06.2010, 22:02

Pusic , asteapta te rog sa scriu din nou , ca nu s-a editat textul pt fondant , Dar stii ,asteapta pana maine si voi pune o receta aparte. Cred ca la fete o sa le fie interesant .

anisoara 1

22.06.2010, 22:05

Multumesc ramonaky

Dana Cristea - pusikmea 1

22.06.2010, 22:05

ok anisoara, astept ca oricum nu ma apuc in seara asta de facut fondant ) cu siguranta or sa fie interesate si fetele

Miha 1

22.06.2010, 22:07

Super tort!

gaby_duceag 1

22.06.2010, 22:21

am venit

anisoara 1

22.06.2010, 22:21

Multumesc Miha

anisoara 1

22.06.2010, 22:23

Gaby in toate splendoarea ei, Tu aduci mereu zambetul cu gura pana la urechi. Cand te apuci sa-l prepari ?

anisoara 1

22.06.2010, 22:33

Nimeni nu citeste receta. Toti alearga la poze. Va inchipuiti , ce poze am sa va bucur mereu ?

Brindusa 1

23.06.2010, 00:09

ba eu am citit reteta. Si nu stiu ce e ala ceai corcode. si nici in reteta nu scrie unde il pui. Oricum, tortul e bestial!

Laly 1

23.06.2010, 00:11

Este bestial tortul,felicitari

anisoara 1

23.06.2010, 00:28

Corcode este un ceai de culoare rosie su la gust acru- este aproape la gust ca visina. Si eu am scris ca daca nu aveti cantitatea necesar de visina cu sucul , mai adaugati ceai corcode. Iti multumesc

anisoara 1

23.06.2010, 00:32

Laly iti multumesc

madi_marin 1

23.06.2010, 09:02

arata foarte bine tortuletul, o sa incerc sa il fac si eu....

lia maria 1

23.06.2010, 10:01

nota maxima arata minunat iar pentru descrierile tale detailate bineinteles pun furculitele pe care le meriti din plin

epurasha2bb 1

23.06.2010, 10:07

Anisoara arata foarte bine tortul iar reteta e detaliata ca de obicei! nu pot decat sa aplaud atat aspectul final cat si reteta si faptul ca esti intre putinii care-si dezaluie secretele pentru cei incepatori 5 furculite si de la mine.

jolygina 1

23.06.2010, 11:12

intradevar majoritatea se uita la poze dar mai si salveaza reteta si o citesc sau chiar o si pun in practica ,

Rocsi 1

23.06.2010, 11:59

ce sa zic decat minunat...dar mult d emunca...dar banuiesc ca si rezultatul e pe masura

eclerash 1

23.06.2010, 14:30

da,chiar asa...mi se pare munca multa dar intr-adevar merita!

anisoara 1

23.06.2010, 15:30

Madi cu placere. Te astept cu rezultatul.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort aniversare Catelus alb