Tochitura moldoveneasca a la Vladut

de Miha in Porc, 23 Mai 2010 | 18006 vizualizari

COMENTARII (27)

gaby_duceag 1

23.05.2010, 23:51

da, logic ca numa' pentru stropit ramane) ca cea mai mare parte e bauta)).THOMAS- la lupta!))

Miha 1

23.05.2010, 23:52

Nooo...THOMAS...CU TOATA VITEZA-NAINTE! )

gaby_duceag 1

23.05.2010, 23:53

da, Bakuganu-i la lupta dar iar n-am aparatul asa ca ma apuc de desenat tricouri))

Miha 1

23.05.2010, 23:58

Bine ca nu te apuci de tricotat, ca de desenat e usor. )

Ina 1

24.05.2010, 01:56

super!

Bucataras 1

24.05.2010, 09:43

In sfirsit! Concursul pentru mamici cu premii pentru pici are un participant, bravo Mihaaaa

ela 1

24.05.2010, 09:44

bucataras si mariana a facut cornurile pt concurs

Miha 1

24.05.2010, 09:55

Multumesc Ina!

Miha 1

24.05.2010, 09:55

Da...si Mariana este! Ea centreaza, eu dau cu capul...Sau invers.

ela 1

24.05.2010, 09:56

degeaba,miha,bucataras nu vede mingea azi

Miha 1

24.05.2010, 10:02

Si mai e si Ana. Mariana centreaza...eu dau cu capul...si Ana da gol.

ela 1

24.05.2010, 10:06

degeaba,arbitrul inca doarme

Rocsi 1

24.05.2010, 10:20

Bucataras Medi 1

24.05.2010, 11:22

O portie de tochitura moldoveneasca asi manca si eu................dar oare imi dai?

Miha 1

24.05.2010, 11:24

Daca iti place si vrei iti dau.

Bucataras Medi 1

24.05.2010, 11:44

Daaaaaaaaaa, imi place tare mult.....si bineinteles ca vreau....................multumesc,Miha!

Roxana 1

24.05.2010, 13:06

dicarmencitta1957 1

24.05.2010, 14:08

Ah ce bunatate ai facut acolo draga Miha,mmm o bunatate.Felicitari,arata tare apetisant.

epurasha2bb 1

24.05.2010, 14:44

foarte frumos si gustos! as manca de 3 ori pe saptamana!

mena29 1

24.05.2010, 17:23

bravo Miha la tine toate retetele sunt apetisante

ana 1

24.05.2010, 18:52

Miha imi place tochitura ,cred ca nu a mai ramas nimic

nadina73 1

24.05.2010, 23:51

foarte bine arata miha felicitari si multa bafta la concurs

nadina73 1

26.05.2010, 23:07

felicitari pentru premiu

feliciana_maria_1209 1

24.10.2010, 03:25

buna miha...o intrebare am si eu....ai scris: carnea se taie cubulete si se pune la prajit.....te-ai referit la carnea de porc, de pui si la carnati .....ca nu am inteles.Ms si scuze daca intrebarea este neavenita.

Miha 1

24.10.2010, 14:18

Toata carnea (ceafa de porc, pulpa de porc, piept de porc, piept de pui,carnaciori proaspeti) se taie cubulete.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciolan afumat la cioroiul Crock-Pot