Tocanita de porc

de Anamaria Cook in Porc, 4 Ian 2013 | 8965 vizualizari

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

04.01.2013, 23:21

delicioasa!vin vreau si eu

- Andreea - 1

04.01.2013, 23:21

tare buna.dar unde locuiesti?

Zamfira 1

04.01.2013, 23:22

o bunatate, place mult

MotanLaOale 1

04.01.2013, 23:23

Anamaria Cook 1

04.01.2013, 23:32

Andreea locuiesc in Marea Brianie.
Va multumesc tare mult tuturor!!!

Zamfira 1

04.01.2013, 23:38

Rocsi 1

04.01.2013, 23:45

Cat de buna..Vreau si eu

Mihaela11_jo 1

05.01.2013, 09:28

Delicioasa
Daca esti departe de tara trebuie sa te adaptezi cu proviziile; acum si la noi se gaseste faina de malai la supermarketurile mari( extrem de scumpa : o punga de 1/2 kg costa 3,5Euroi) dar ne descurcam cu proviziile de la fabricile de chips.
Varza murata imi fac acasa; fostul consul a facut rost de tarate de la brutarii si ne-a invatat sa facem bors de casa( dupa reteta regretatului Radu Anton Roman).
In caz de nevoie devii creativ
Si iti raspund la intrebarea din mesajul tau: dorul e acelasi si dupa 30 de ani departe de tara; doar devii mai ocupat si nu mai ai asa mult timp sa te autocompatimesti
Un weekend minunat iti doresc

Mihaela11_jo 1

05.01.2013, 09:49

PS.Am invatat sa fac mamaliga in cuptorul cu microunde

DIANA B 1

05.01.2013, 10:36

Asta chiar mi-ar placea ...

adry88 1

05.01.2013, 11:23

la cum arata vreau sie eu o portie

mamaieelena 1

05.01.2013, 12:25

excelenta

T I M E A 1

05.01.2013, 13:17

buna, buna

Anamaria Cook 1

05.01.2013, 15:29

Va multumesc tuturor, Mihaela intradevar asa este, devii creativ, dar cred ca noi romanii asa am fost intotdeauna . Va pup pe toti si va doresc un week-end minunat!!!

danakarin 1

05.01.2013, 15:46

Minunata combinatie cu mamaliga....

danakarin 1

05.01.2013, 15:50

Anamaria, dragutzo, te-ai nascut in 1893 ! Arati tanara pentru atatia ani... :-))

gaby_duceag 1

05.01.2013, 15:55

))))))))))))

Anamaria Cook 1

05.01.2013, 17:41

)))))) graba asta

Lau 1

05.01.2013, 19:13

gustoasa

meprincipessa 1

08.01.2013, 10:18

apetisanta

weronik68 1

08.01.2013, 20:25

buna! arata fb tocanita dar tin sa te corectez.in poza nu este cotlet ci piept de porc.am dreptate sau nu?

Anamaria Cook 1

10.01.2013, 00:45

Weronika ai dreptate, sa stii ca nici nu am stiut cum sa il numesc dar se poate folosii cotlet)) ca nu mai pot schimba acum.

Rahela Velicu 1

08.12.2017, 16:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de porc cu ciuperci