Tocanita de cartofi cu kaizer

de Gherca Daniela in Mancaruri cu carne, 26 Iun 2015 | 9415 vizualizari

COMENTARII (20)

-Licurici- 1

26.06.2015, 16:40

delia64 1

26.06.2015, 16:46

Imi place !!!

reisnaor_2006 1

26.06.2015, 17:18

imi place

Gherca Daniela 1

26.06.2015, 17:23

Multumesc! Chiar are un gust delicios!

Merisor 1

26.06.2015, 17:39

Buna tocanita! ;-bd

mirela0911 1

26.06.2015, 17:42

Bună de tot!

mihaelar63 1

26.06.2015, 17:52

Ce bun !!! imi faci pofta

Gherca Daniela 1

26.06.2015, 17:52

Multumesc Merisor si Mirela!

Gherca Daniela 1

26.06.2015, 18:14

Mihaela te servesc cu drag!

diaconta 1

26.06.2015, 18:55

Foarte buna

Rocsi 1

26.06.2015, 19:51

Buna si gustoasa

Gherca Daniela 1

26.06.2015, 20:18

Dia, Rocsi

Bya Ralu 1

26.06.2015, 20:52

buna

Catalina L 1

26.06.2015, 21:29

Bună de tot!

Andra_Constantinescu 1

26.06.2015, 22:30

Imi place tocanita de cartofi!

- Andreea - 1

26.06.2015, 23:14

Tare buna cu niste castraveti murati alaturi

Bunica 1

26.06.2015, 23:56

Buna,buna!

MotanLaOale 1

27.06.2015, 17:28

Gicuta 1

28.06.2015, 22:22

mihaelar63 1

07.07.2015, 19:51

Mancare serioasa . Vreau si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu muschi afumat la cuptor