Tocanita cu carne de vita

de -Licurici- in Vita, 26 Iul 2015 | 6087 vizualizari

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

26.07.2015, 19:55

Cris2711 1

26.07.2015, 19:57

acum as papa si eu(

Ina 1

26.07.2015, 20:08

buuna!

-Licurici- 1

26.07.2015, 20:15

Bunica 1

26.07.2015, 21:00

Bună tocănița!

Aurelia 07_07 1

26.07.2015, 21:09

Ce fain arata !

Merisor 1

26.07.2015, 21:35

Super tocanita!

portiadelumina 1

26.07.2015, 22:10

Tocana capătă gust minunat dacă-i rumenită un pic carnea, aşa că ai procedat foarte bine, nu cum fac unele gospodine, fierbând doar bucăţile în compoziţia tocăniţei. Zic şi eu, desigur, care-s nebucătar.

Gherca Daniela 1

26.07.2015, 22:22

foarte buna!

-Licurici- 1

27.07.2015, 06:42

Multumesc!

mirela0911 1

27.07.2015, 08:30

Tare buna e!

-Licurici- 1

27.07.2015, 08:47

miki_a 1

27.07.2015, 15:32

Imi place!!!

Rocsi 1

27.07.2015, 21:58

Cat de bine arata!

-Licurici- 1

28.07.2015, 08:18

Multumesc!

mihaelar63 1

28.07.2015, 13:43

'Buna tocanita de vita si merge absolut cu orice garni tura -cartofi, paste , orez , mamaliguta

Bya Ralu 1

28.07.2015, 15:09

bun

-Licurici- 1

28.07.2015, 16:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de viţel