Tocana de vitel cu arpagic murat

de silvi0ara in Vita, 6 Dec 2010 | 5077 vizualizari

COMENTARII (14)

diaconta 1

06.12.2010, 20:37

daca-i recomandare de la Adi,musai sa fie buna

RuxyRux 1

06.12.2010, 20:43

Ce bine arata!!!

silvi0ara 1

06.12.2010, 20:47

Dia,am fost putin circumspecta,dar arpagicul murat i-a dat un gust deosebit,asa cum spune si Adi.

Teo 1

06.12.2010, 21:20

cum e pus arpagicul la murat, cu foita cu tot ?

Dana_Retetegg 1

06.12.2010, 21:25

silvi0ara 1

06.12.2010, 21:54

Teo,eu asa l-am cumparat.Dar cred ca se pune la murat fara fruzulite,ca asta nu avea.

onuta 1

06.12.2010, 22:55

arata incredibil

nadina73 1

07.12.2010, 02:30

giuliana 1

07.12.2010, 09:11

vai ce bine arata

MotanLaOale 1

07.12.2010, 09:43

super arata

MIUTA 1

07.12.2010, 10:28

super,5 furcu

silvi0ara 1

07.12.2010, 10:49

Multam fetele,chiar a fost tare buna.

Cris2711 1

23.07.2011, 13:08

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 23:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Escalop boieresc