Tocana de miel

de Bucataras in Oaie, 18 Apr 2011 | 12610 vizualizari

COMENTARII (20)

mena29 1

18.04.2011, 10:10

Tare buna trebuie sa fie,astept si imagini!

Lau 1

18.04.2011, 10:13

sefu dar intarzi cu imaginile

Ina 1

18.04.2011, 10:14

N-o acceptam, ca nu are poza )

Ina 1

18.04.2011, 10:15

" Postat de Bucataras in Oaie " )

gaby_duceag 1

18.04.2011, 10:17

Rocsi 1

18.04.2011, 10:59

asa e ina fara imagini nu ne place

Miha 1

18.04.2011, 11:08

A facut-o Bucataras de oaie?

kukibella 1

18.04.2011, 12:15

e super buna

MotanLaOale 1

18.04.2011, 12:31

Mihaela11_jo 1

18.04.2011, 14:37

Foarte aromata
As vrea sa am atata timp pentru gatit

RuxyRux 1

18.04.2011, 14:41

O retetea sofisticata..demna de casa regala

Bucataras 1

18.04.2011, 18:39

gata si poza ...

Cris2711 1

18.04.2011, 18:43

Rocsi 1

18.04.2011, 20:55

arata bine dar tot nu mananc

kamy 1

18.04.2011, 22:16

buna ce mai

MIUTA 1

19.04.2011, 00:06

Foarte buna

Ina 1

19.04.2011, 23:23

Eu chiar nu dadusem like la retata asta ))
Dar cu ce vad, merita din plin

Bucataras 1

20.04.2011, 00:22

reteta din cartea principesei Margareta

Kori 1

17.10.2011, 00:28

nu ma mai uit la ea ca mor de pofta arata buna rau

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Berbecut la vas roman