Toba de pui si porc

de Gicuta in Mezel de casa, 15 Apr 2015 | 10116 vizualizari

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

15.04.2015, 15:26

Gherca Daniela 1

15.04.2015, 15:27

Bya Ralu 1

15.04.2015, 15:28

arata bine

marinica05 1

15.04.2015, 15:30

f buna

Bunica 1

15.04.2015, 15:47

Bună rău!

Merisor 1

15.04.2015, 15:51

Ce bune trebuie sa fie cu asa combinatie!

diaconta 1

15.04.2015, 16:14

ce bine arata sigur mi-ar placea

MOKUSKA 1

15.04.2015, 17:29

Catalina L 1

15.04.2015, 18:55

imi place....

VanessaAli 1

15.04.2015, 19:06

arata foarte bine

mirela0911 1

15.04.2015, 19:50

Imi place ca are multa carne!

Rocsi 1

15.04.2015, 20:33

Ce faina si carnoasa!

tarasmariana 1

15.04.2015, 21:02

iry-gabriela 1

15.04.2015, 22:26

Ce bine arată, merită sa o incerc

gaby_duceag 1

15.04.2015, 23:23

gicuta, gelatina cand se pune?la final sau cand pui pulpele la fiert?

Gicuta 1

16.04.2015, 06:28

gelatina se pune cand pui pulpele la fiert, gaby

Gicuta 1

20.04.2015, 13:11

Multumesc tuturor!

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 13:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa