Tiramisu reţetă cu frisca

de diaconta in Torturi, 9 Ian 2011 | 15725 vizualizari

COMENTARII (140)

diaconta 1

09.01.2011, 11:53

Cris ,ar fi interesant sa-ti cunoastem sotul daca a fost roman intr-o viata anterioara

Cris2711 1

09.01.2011, 11:56

razi,tu razi Dia dar s-a simtit ca si acasa de la prima vizita in Romania.Si nu stii poate intr-o zi...

Cris2711 1

09.01.2011, 11:58

Si cu Valea Ierii oricum mai facut foarte curioasa.este pe lista prioritatilor mele din viitor

diaconta 1

09.01.2011, 11:58

Cris,te cred avem noi defectele noastre,dar stim sa facem oaspetii sa se simta ca si "acasa" intotdeauna si nu neaparat prin bogatia mesei ci prin caldura sufleteasca

Cris2711 1

09.01.2011, 12:01

Dia exact asta este,caldura sufleteasca si ii place lui si ma bucur ,pentru ca am prietene maritate aici si sotii lor nu se agita sa vina cu ele acasa.Am noroc ca intotdeauna

diaconta 1

09.01.2011, 12:03

Cris,e mai importanta decat orice,sa simti ca cineva te primeste cu tot dragul chiar daca nu-ti ofera altceva

Cris2711 1

09.01.2011, 12:05

Vezi Dia ,de aceea te iubesc eu pe tine

Rocsi 1

09.01.2011, 12:18

e bunr rau dar si ce aratos

DIANA B 1

09.01.2011, 12:21

Dichisitooooooooooooo , ce ti-a mai dat prin gand , sa-i faci si grilaj de fineti sticks , sa ne fie mai greu de ajuns la el
Oare sa pap si eu ?!?

diaconta 1

09.01.2011, 12:33

Rocsi

diaconta 1

09.01.2011, 12:34

Onesta nu stii ca's cam nebunica de felul meu?....tie mai ca nu ti-as da,al tau era mai potrivit sa stii ca mi-a fost greu sa-l tai "gatit" astfel

diaconta 1

09.01.2011, 12:35

Adriana multumesc

Miha 1

09.01.2011, 12:48

Super!
Am vrut sa fac si eu Tiramisu de Revelino, dar in niciun magazin n-am gasit mascarpone. Batea vantul pe toate rafturile, de ai fi zis ca toti iesenii au facut Tiramisu pentru Revelion.

diaconta 1

09.01.2011, 12:49

Miha,asta-i singura explicatie apoi de ce sa mai faci si tu daca a facut toata lumea

Dana Cristea - pusikmea 1

09.01.2011, 13:26

mmm, ce bun si ce frumos

diaconta 1

09.01.2011, 13:47

Dana multumesc

aziz 1

09.01.2011, 13:54

bei asta da scapare

diaconta 1

09.01.2011, 13:59

Mona,ma declar vinovataaaaaa

aziz 1

09.01.2011, 14:04

fata azis al meu se uita si zbiara cit il tine gura ,,mamaaa toia(prajitura)deci esti vinovata rau rau

aziz 1

09.01.2011, 14:04

sorry aziz

diaconta 1

09.01.2011, 14:12

Vai Mona acum chiar ma simt mai mult decat vinovata,cu voi imi permit,dar cu copilasii nu

aziz 1

09.01.2011, 14:16

nu trebuie l-am pacalit cu o savarina

divainbucatarie 1

09.01.2011, 14:41

bun!!! si prezentabil....

diaconta 1

09.01.2011, 15:31

Multumesc Diva

diaconta 1

09.01.2011, 15:33

Mona,nu mai bine-i faci un tiramisu,reteta ai

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat (pentru toate bucatarasele "La multi ani!")