Tiramisu reţetă adaptata

de adriana65 in Torturi, 5 Noi 2009 | 10488 vizualizari

COMENTARII (10)

liana_geicu 1

05.11.2009, 22:30

Apetisant nu am mai mancat de mult Tiramisu! Arata foarte bine si cred ca este fooarte bun!

ramo_cata 1

05.11.2009, 23:35

ANCA 1

07.11.2009, 10:19

arata suuuper!!

Michelle 1

07.11.2009, 14:27

gaby_duceag 1

07.11.2009, 16:55

ce bine arata si mi-e pofta ca n-am facut de mult

Oana 1

12.11.2009, 23:29

Merge perfect si fara gelatina! Arata super tava!

adriana65 1

13.11.2009, 09:15

gelatina se poate înlocui sau să nu se pună deloc , mai ales dacă se consuma imediat

liana_geicu 1

15.11.2009, 21:50

aceasta prajitura imi aminteste de anii de studentie. in perioada aia am mancat pentru prima data, si cand am descoperit-o mancam foarte des...

elena1988 1

02.02.2011, 17:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort "Padurea Neagra"