Tartine cu icre si apio

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2010 | 8078 vizualizari

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

07.12.2010, 14:13

Ligia Bxl 1

07.12.2010, 14:27

da sunt buneee,frunzele dau un gust bun si la ciorbe

epurasha2bb 1

07.12.2010, 14:28

foarte gustos!

mihaelar63 1

07.12.2010, 14:31

Ligia eu le-am pus si la pilaf

mihaelar63 1

07.12.2010, 14:37

Epu' le-am facut la ,, foame '' cat mai rapid , sunt sigura ca tu ai realiza cu acelasi ingrediente un aperitiv super -elegant

Dana_Retetegg 1

07.12.2010, 15:01

un aperitiv bun de tot

La Ancuta 1

07.12.2010, 15:09

Bunica 1

07.12.2010, 15:14

Gustoase si aratoase !

mihaelar63 1

07.12.2010, 15:16

repede mai ,, intind '' o tura pentru toata lumea

Dana Cristea - pusikmea 1

07.12.2010, 15:23

giuliana 1

07.12.2010, 19:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu salata de icre "afumata"