Tarte Tatin

de Sylvia in Prajituri, 31 Oct 2011 | 8360 vizualizari

COMENTARII (36)

Ina 1

01.11.2011, 16:00

Ce bunatate!

jolygina 1

01.11.2011, 17:28

foarte buna ,imi place

mirela0911 1

01.11.2011, 22:34

cred ca e delicioasa

Irina 1

01.11.2011, 23:39

Mi-a placut povestea ta, Sylvia. Cata dreptate ai...Cat despre tarta, ce sa mai zic? Un deliciu!

MIUTA 1

02.11.2011, 13:32

Arata foarte bine
Imi place,cred ca e delicioasa

Sylvia 1

16.11.2011, 22:54

ma bucur ca va place

mena29 1

17.11.2011, 19:35

Mi-a placut mult introducerea. Tarta...e minunata si imi place mult cum iti sta in uniforma de bucatar

Rocsi 1

17.11.2011, 20:24

sylvia ce bine iti sta in costumul de bucatar!!

gaby_gabytza 1

17.11.2011, 20:40

place

Sylvia 1

21.11.2011, 18:53

multumesc de laude

mamaieelena 1

20.12.2011, 15:34

mmmm buna rau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu gem de piersici-de post