Tarta cu ciuperci

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 3089 vizualizari

COMENTARII (22)

Patricia Iordache 1

08.06.2013, 15:53

O bunatate!! Foarte frumoasa prezentare! O trec la favorite

Valclaudia 1

08.06.2013, 15:55

Multumesc, draga mea!

Patricia Iordache 1

08.06.2013, 15:55

Ina 1

08.06.2013, 16:06

e criminala!
Am crezut ca-s cartofi prajiti pe margine, asa de frumos ai franjurat-o!

Dya Daniela Andrei 1

08.06.2013, 16:15

Suuuuper!!!

Valclaudia 1

08.06.2013, 16:16

cu foarfeca aia de care-s tare mandra! Ina, ziceai ca ai si tu una. Foloseste-o

Angelina_Elena 1

08.06.2013, 16:20

Imi place!

Panacris 1

08.06.2013, 16:28

Panacris 1

08.06.2013, 16:29

Bună idee cu foarfeca Eu o folosesc doar la verdețuri, dar acum o pun și la alte treburi

alilianaa 1

08.06.2013, 16:38

tare buna!

Bya Ralu 1

08.06.2013, 16:46

delicioasa si eu vreau

MotanLaOale 1

08.06.2013, 17:02

iry-gabriela 1

08.06.2013, 17:10

buna rau

Constelatialeu 1

08.06.2013, 17:14

adry88 1

08.06.2013, 17:50

simona72 1

08.06.2013, 18:45

Tare buna!!!!

madi_marin 1

08.06.2013, 19:15

ce buna cred ca e!

diaconta 1

08.06.2013, 21:13

pe placul meu

Rocsi 1

08.06.2013, 21:19

Ce bunatateeee

elucubratiiculinare 1

08.06.2013, 22:00

yammy

mirela0911 1

09.06.2013, 08:38

plaaaaceee!

Sim0na 1

10.06.2013, 13:14

delicioasa tarta!!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Cosulete cu ciuperci