Tarta cu ciocolata si ananas

de Miha in Prajituri, 4 Mai 2011 | 5339 vizualizari

COMENTARII (66)

Miha 1

04.05.2011, 23:37

Miuta Deyutzki multumesc!

Miha 1

04.05.2011, 23:38

Rocsi...42? Uhaaaaa...ma faci sa ma simt grasa!

Miha 1

04.05.2011, 23:39

Cris Luk Anca multumesc mult dragelor!

ela 1

04.05.2011, 23:39

ciocolata,frisca??????????nu puteam sa lipsesc

Miha 1

04.05.2011, 23:40

Mihaela, pentru tine am intotdeauna ceva pus deoparte!

Miha 1

04.05.2011, 23:41

Teo, ai dreptate...ea e cea mai dulce prajitura posibila. Evident si frate-su e la fel.

Miha 1

04.05.2011, 23:42

Elaaaa...bine ai venit!

Miha 1

04.05.2011, 23:43

Mirela, multumesc! Te astept dimineata la cafea!

ela 1

04.05.2011, 23:45

Teo 1

04.05.2011, 23:59

Datorita profesiei am strans in brate f. multi copii;fiecare e unic, dar puiul tau are o privireblanda,e simbolul puritatii!

diaconta 1

05.05.2011, 08:32

Pai cam am Uoooooof ce soarta si as pofti si ceva inghetata

diaconta 1

05.05.2011, 08:34

divainbucatarie 1

05.05.2011, 09:57

adry88 1

05.05.2011, 11:33

Rocsi 1

05.05.2011, 13:26

da miha dar sunt si mica de statura..si cincer nici nu am voie sa iau mult in greutate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Amandina cu crema caramel