Tarta cu ananas si ciocolata de post

de CookieMonster in Prajituri, 19 Mar 2013 | 5665 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

19.03.2013, 21:18

buna buna

sebirizescu 1

19.03.2013, 22:23

CookieMonster 1

19.03.2013, 22:24

multumesc

Patricia Iordache 1

19.03.2013, 22:41

Foarte interesant preparatul tau Bravo!

elucubratiiculinare 1

19.03.2013, 22:51

interesant

CookieMonster 1

20.03.2013, 08:23

Este un preparat mai dulce si mai bun decat am crezut initial cand am vazut reteta

Merisor 1

20.03.2013, 09:12

Fain!

mamaieelena 1

20.03.2013, 09:34

place

Rocsi 1

20.03.2013, 10:26

Ce bun preparat si de post

Panacris 1

20.03.2013, 12:01

Irina 1

20.03.2013, 16:30

Nu m-as fi gandit niciodata ca se pot combina cu succes avocado si cacao. Cred ca merita incercat. Oricum, arata foarte bine desertul!

CookieMonster 1

20.03.2013, 17:11

Va iesi o ciocolata foarte cremoasa, singura conditie este ca fructele sa fie bine coapte. Oricum este interesanta ca textura si gust, iar timpul de pregatire este foarte redus

Dya Daniela Andrei 1

09.05.2013, 19:52

CookieMonster 1

09.05.2013, 21:52

Multumesc mult Dya

Ligia Bxl 1

14.11.2013, 13:59

Krystyan Trendy 1

05.01.2014, 01:31

delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla si delicioasa de prajitura cu mere si gris, de post