Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci

de housy in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2010 | 9224 vizualizari

COMENTARII (9)

giuliana 1

01.12.2010, 13:48

arata bine chiar daca nu ma prea impac cu parizerul

housy 1

01.12.2010, 13:52

poti pune sunca de pui in loc de parizer eu am ales varianta ceva mai ieftina

kamy 1

01.12.2010, 14:05

si eu face super buna 5f

ela 1

01.12.2010, 14:17

Mitinita 1

01.12.2010, 15:05

as face si eu cu sunca,nici mie nu prea-mi place parizerul.arata bine

housy 1

01.12.2010, 15:10

in mod normal nici eu nu ma omor cu parizerul, dar la astfel de tarte merge bine, dupa mine. nu se simte oricum foarte tare gustul lui, in combinatia asta. sunca poate fi folosita cu succes, mai ales una de pui. Bafta!!

La Ancuta 1

01.12.2010, 16:25

imi place cum arata

MotanLaOale 1

02.12.2010, 12:28

super

tanyapatap 1

04.12.2010, 16:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu maioneza