Tarta aperitiv cu masline

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 12 Feb 2017 | 4323 vizualizari

COMENTARII (44)

Adele 1

12.02.2017, 19:47

Nuuuu

Bucataras Medi 1

12.02.2017, 19:48

Bunaciune!

RuxyRux 1

12.02.2017, 19:48

Nu ceee? )

Constelatialeu 1

12.02.2017, 19:48

Cred ca as gusta un pic....

RuxyRux 1

12.02.2017, 19:49

Bunaciune Medi scumpo! Pe racoare ) Pupici!

RuxyRux 1

12.02.2017, 19:49

Zau Cleme? ))))) Nu stiu de ce dar nu te cred! )

Adele 1

12.02.2017, 19:51

Nu vreau ma omori

Merisor 1

12.02.2017, 19:51

Cred ca a fost o bunatate!

Constelatialeu 1

12.02.2017, 19:52

Esti necredincioasa, e fix problema ta...nici atii nu credeau ca sunt fana branza cu mucegai adica imputita cum ii zic eu....

madi_marin 1

12.02.2017, 19:55

in ultima vreme numai saraturi de-astea as manca deci....imi place

diaconta 1

12.02.2017, 20:04

ce super arata

MotanLaOale 1

12.02.2017, 20:09

buna buna

nadea68 1

12.02.2017, 20:27

delia64 1

12.02.2017, 20:35

Voi incerca si eu minunatia asta , la favorite cu ea !!!

Zamfira 1

12.02.2017, 20:49

Super!

RuxyRux 1

12.02.2017, 20:58

Vai Adele ))

RuxyRux 1

12.02.2017, 20:58

Merisorule drag...a fost daaa

RuxyRux 1

12.02.2017, 20:58

Cleme..eu fan la branza aia n-ai sa vezi....trec departe de ea ))) ...e puticioasa ))))

RuxyRux 1

12.02.2017, 20:59

Madi, multumesc!

RuxyRux 1

12.02.2017, 20:59

Diuta scumpa, multumesc!

RuxyRux 1

12.02.2017, 20:59

Multumesc Motanasule!

RuxyRux 1

12.02.2017, 20:59

Nadea

RuxyRux 1

12.02.2017, 21:00

Multumesc Delia, ma bucur draga mea!

RuxyRux 1

12.02.2017, 21:00

Zamfira, multumesc!

daniastefania 1

12.02.2017, 21:11

Buna, buna!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv de post: rosii umplute cu salata de vinete