''Talmes balmes''

de Constelatialeu in Porc, 16 Ian 2013 | 19498 vizualizari

COMENTARII (21)

portiadelumina 1

16.01.2013, 20:19

Scurt şi cuprinzător Cum îmi place mie

diaconta 1

16.01.2013, 20:20

deci daca mie mi-e o foame de lup.mananc un talmes-balmes de asta si-mi trece??
cred ca da

Constelatialeu 1

16.01.2013, 20:20

Am zis,pe repede-nainte,ca foamea n-are rabdare,urla,mai rau ca leul...

MotanLaOale 1

16.01.2013, 20:23

Panacris 1

16.01.2013, 20:23

Bun talmeșul- balmeșul!

diaconta 1

16.01.2013, 20:32

apoi pe repede inainte,da' numa' daca manac de la altii ca io am dormit si acuma ma apuc de lucru

Constelatialeu 1

16.01.2013, 20:35

Unde-i gasim pe aia ''altii'',ca si eu m-as duce la ei la masa...

Bunica 1

16.01.2013, 20:38

Rapid si bun talmes-balmesul tau!

Doralinda 1

16.01.2013, 20:54

Ce frumos nume!!!

Rocsi 1

16.01.2013, 21:05

Mmm ce gustos..Imi place!

Lau 1

16.01.2013, 21:28

bun

alilianaa 1

16.01.2013, 21:43

Rapid si bun!

Geanina87 1

16.01.2013, 21:53

bun

adry88 1

17.01.2013, 09:26

bun

Lorra 1

17.01.2013, 10:17

papa bun

Bya Ralu 1

17.01.2013, 11:36

bun

Angelina_Elena 1

17.01.2013, 11:45

- Andreea - 1

17.01.2013, 12:53

mamaieelena 1

17.01.2013, 15:07

bun,bun

Sim0na 1

17.01.2013, 21:56

Retetele astea imi plac si mie!

diana_k 1

18.01.2013, 09:01

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie